De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Setup Nanas
Gestoofde ananas met een suikersiroop
Ingrediënten:
- 1 ananas
- 150 gr. suiker
- 25 gr. bruine suiker
- 7,5 dl. water
- 10 cm. kaneel
- 5 kruidnagels
- kwart theelepel zout
Bereiding:
Schil de ananas en snijd het in stukken. Breng het water met de kaneel en de kruidnagels aan de kook. Voeg de suiker, bruine suiker en het zout toe en laat het met het deksel op de pan zachtjes sudderen. Voeg de ananasstukjes toe en breng het geheel weer aan de kook. Zet het vuur laag en stoof de ananas zachtjes gaar. Haal de ananas uit de siroop. Zeef de siroop, giet het over de ananas en laat het volledig afkoelen.
download