De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 250 gr. hamlappen
- 4 uien
- 1 schijf djahe
- 1 dl. ketjap manis
- 1 rode lombok
- 1 theelepel suiker
- sap van een halve citroen
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de uien en lombok fijn. Snijd het vlees in stukjes en zout het licht. Bak het in de olie lichtbruin. Haal het vlees uit de pan en houd dit apart. Fruit in de overgebleven olie de uien tot het bruin is. Voeg alle ingredienten bij elkaar in 1 pan en laat dit ca. 1 uur zachtjes stoven. De saus moet dik worden. Voeg vlak voor het opdienen de citroensap toe en zout naar smaak.
download