De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Jagung Dua
Maissoep met tahu en champignons
Ingrediënten:
- 100 gr. mais
- 100 gr. tahu
- 50 gr. champignons
- 1 ltr. kippenbouillon
- 2 eieren
- 2 lente-uitjes
- 1 eetlepel maïzena
- halve theelepel peper
- halve theelepel zout
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringen. Klop de eieren los en los de maïzena op in een beetje water. Breng de bouillon aan de kook. Voeg de mais toe en roer de losgeklopte eieren door de hete bouillon. Roer dit goed door, zodat het ei in slierten stolt. Voeg peper, zout, tahu, champignons en lente-uitjes toe en stoof het geheel gaar. Bind de soep met de maïzena.
download