De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tempeh Tahu Kacang Panjang
Gestoofde kouseband met tahu en tempeh
Ingrediënten:
- 500 gr. kouseband
- 200 gr. tempeh
- 100 gr. tahu
- 1 daun salam
- 1 cm. djahe
- 1 kopje water
- 1 bouillonblokje
- olie
Bumbu:
- 6 rode lomboks
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 tomaat
Bereiding:
Snijd de kouseband en tomaat in stukken, snijd de tempeh en tahu in blokjes. Frituur de tahu en tempeh goudbruin en laat ze goed uitlekken. Kneus de djahe. Snijd de lomboks, knoflook en sjalotten fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit dit met de djahe en daun salam totdat het gaat geuren. Voeg de kouseband en het water toe, verkruimel het bouillonblokje en stoof de kouseband beetgaar. Roer dan de tempeh en tahu door het gerecht en serveer meteen.
download