De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kroepoek Pisang Madu
Gefrituurde bananenchips
Ingrediënten:
- 5 onrijpe bananen
- 1 ltr. water
- 1 theelepel kapur sirih
- zout
- olie
Bereiding:
Los de kapur sirih op in het water en laat het staan tot het water helder is geworden. Gebruik alleen het water en laat het bezinksel achter. Snijd de bananen in dunne schuine plakjes en leg ze een uur in het kapur sirihwater. Spoel de plakjes goed af en dep ze droog. Meng de plakjes met een beetje zout en laat het 5 min. staan. Frituur de plakjes in hete olie droog en krokant. Laat ze uitlekken in een vergiet en volledig afkoelen.
download