De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Keripik Emping Melinjo Pedas
Pittige en zoete emping met kruidige saus
Ingrediënten:
- 250 gr. gebakken emping
- 100 gr. suiker
- 25 gr. bruine suiker
- 4 rode lomboks
- 5 teentjes knoflook
- 50 ml. water
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel asemwater
- halve theelepel zout
Bereiding:
Hak de lomboks en de knoflook heel fijn. Bak dit in de olie totdat het gaat geuren. Voeg de suiker, water, asemwater en het zout toe en breng aan de kook. Zorg dat de saus goed is ingedikt. Roer de emping door de saus en zorg ervoor dat elke emping met saus is bedekt.
download