De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kroepoek Jagung
Kroepoek van mais
Ingrediënten:
- 200 gr. bloem
- 100 gr. maiskolven
- 30 gr. maizena
- 30 gr. margarine
- 1 ei
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel kippenbouillonpoeder
- halve theelepel zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Pureer de mais in de blender. Zeef de bloem met de maizena en het bakpoeder in een kom. Roer alle ingrediënten goed door elkaar tot je een soepel deeg hebt. Rol het deeg uit tot een dunne lap en steek hier vormen naar keuze uit. Bak de kroepoek op een ingevet bakblik in 25 min. gaar.
download