De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kroepoek Kentang
Kroepoek van aardappel met kaas
Ingrediënten:
- 250 gr. bloem
- 100 gr. aardappelen
- 50 gr. geraspte cheddar
- 25 gr. maizena
- 1 ei
- 4 eetlepels geraspte kaas
- 1 eetlepel water
- halve theelepel bakpoeder
- 1 theelepel zout
- olie
Bereiding:
Klop het ei los. Kook de aardappelen gaar en maak er puree van. Meng de bloem met de maizena, bakpoeder en zout. Roer dit alles goed door elkaar en roer de aardappelpuree er door. Voeg het ei, het water en de geraspte cheddar toe en kneed tot een glad deeg. Rol het deeg zo dun mogelijk uit. Steek er vormen naar keuze uit en bak het in hete olie mooi bruin en krokant. Bestrooi de kroepoek met de geraspte kaas.
download