De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember
Ingrediënten:
- 500 gr. red snapper
- 1 kleine ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. djahe
- 2 eetlepels ketjap asin
- halve eetlepel limoensap
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de ui in dunne ringen. Snijd de djahe in dunne plakjes en pers de knoflook uit. Meng dit met zout, ketjap en limoensap en wrijf de vis er mee in. Laat de vis ca. 30 min. marineren. Leg de vis in een ovenschaal wat in de stomer past en stoom de vis in 30 min. gaar.
download