De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Bawang Putih
Kroepoek met knoflook en selderie
Ingrediënten:
- 300 gr. bloem
- 75 gr. maizena
- 1,8 dl. santen
- 1 ei
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel selderie
- 2 theelepels zout
- olie
Bereiding:
Hak de selderie fijn en pers de knoflook uit. Meng in een kom de bloem, maizena, knoflook, zout en selderie goed door elkaar. Voeg het ei en de santen al roerend toe en kneed dit tot een glad deeg. Rol het deeg heel dun uit en snijd er dan vormen naar eigen keus uit. Verhit voldoende olie en frituur de vormpjes goudbruin en krokant.
download