De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. speklappen
- 2 uien
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
- 1 stukje steranijs
- 1 schijf djahe
- 2 eetlepels ketjap manis
- water
Bereiding:
Snijd de uien fijn en het vlees in blokjes. Kneus de djahe. Fruit de uien in wat olie glazig, doe het vlees erbij en bak ze rondom bruin. Voeg de overige ingredienten en een beetje water toe. Laat de Babi Ketjap Empat gaar worden onder af en toe roeren.
download