Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Agar-Agar Gula Gula
Babi Ketjap Empat
Ikan Surabaya
Njomok Tempeh
Sop Selam
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. speklappen
- 2 uien
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
- 1 stukje steranijs
- 1 schijf djahe
- 2 eetlepels ketjap manis
- water
Bereiding:
Snijd de uien fijn en het vlees in blokjes. Kneus de djahe. Fruit de uien in wat olie glazig, doe het vlees erbij en bak ze rondom bruin. Voeg de overige ingredienten en een beetje water toe. Laat de Babi Ketjap Empat gaar worden onder af en toe roeren.
Babi Ketjap Empat