De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pepes Tahu Dua
Gestoomde tahu in bananenblad
Ingrediënten:
- 400 gr. tahu
- 75 gr. champignons
- 25 ml. santen
- 1 tomaat
- 1 lente-ui
- 5 daun salam
- 20 daun kemangi
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel zout
- bananenblad
Bereiding:
Prak de tahu met een vork. Snijd de champignons in plakjes. Verwijder de zaadjes van de tomaat en snijd het in blokjes. Snijd de lente-ui in ringen en snijd de daun salam doormidden. Knip het bananenblad in 10 delen. Meng alle ingrediënten, behalve de daun salam en bananenblad, goed door elkaar. Verdeel de massa over de 10 delen bananenblad, leg op elk hoopje vulling een stukje daun salam en rol de pakketjes dicht. Steek de uiteinden vast met cocktailprikkers en stoom ze in 25 min. gaar.
download