De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Ubi Ungu Lezat
Pudding van paarse zoete aardappel
Ingrediënten:
- 100 gr. paarse zoete aardappel
- 100 gr. suiker
- 7 dl. melk
- 1 zakje witte agar-agar
- halve theelepel vanille
- halve theelepel zout
Bereiding:
Spoel een puddingvorm om met koud water. Stoom de aardappels gaar en maak er puree van. Wrijf het door een zeef, zodat alle klontjes zijn verdwenen. Meng de melk met de suiker, vanille, zout en agar-agar. Voeg de puree toe, roer alles goed door en breng de melk aan de kook. Kook het even door totdat de melk dikker wordt. Schenk de pudding in de vorm, laat het afkoelen en laat het daarna in de koelkast verder opstijven.
download