De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik Telor Jamur Merang
Roerei met champignons en kruiden
Ingrediënten:
- 250 gr. champignons
- 3 sjalotten
- 2 eieren
- kwart ui
- halve theelepel sesamolie
- zout naar smaak
- peper naar smaak
- olie
Bereiding:
Hak de ui en de sjalotten grof en snijd de champignons in plakjes. Klop de eieren op met peper en zout. Bak de ui en de sjalotten glazig, voeg de champignons toe en bak alles al roerend door. Voeg de sesamolie toe en roer goed door. Voeg al roerend de eieren toe en bak totdat ze gestold zijn. Breng op smaak met peper en zout.
download