De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Orak Arik Empat
Roerbak van kool, wortels en ei
Ingrediënten:
- 150 gr. wortels
- 75 gr. witte kool
- 2 eieren
- olie
Bumbu:
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
Bereiding:
Snijd de wortels in luciferdunne repen, snijd de nerf uit de kool en hak de bladeren grof. Klop de eieren los. Snijd de sjalotten in ringen en hak de knoflook fijn. Fruit het in wat olie tot het gaat geuren, voeg de groente toe, leg een deksel op de wok en stoof de groente beetgaar. Breng het geheel op smaak met peper en zout. Roer de eieren door de groente totdat het ei gestold is.
download