De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Kacang Panjang Ayam
Roerbak van kip en kouseband
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 4 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 4 slierten kouseband
- 1 eetlepel taoco
- maïzena
- vissaus
- suiker
- olie
Bereiding:
Snijd de kip in blokjes. Snijd de kouseband in stukken en de sjalotten in ringen. Pers de knoflook en hak de lomboks fijn. Wrijf de kip in met de maïzena, olie, vissaus en suiker en laat dit voor enkele min. staan. Verhit olie, bak de blokjes kip mooi bruin en laat ze uitlekken. Fruit de sjalotten, lomboks en knoflook in wat olie tot het gaat geuren. Voeg de taoco, kip en de kouseband toe en roerbak tot de kip gaar en de kouseband beetgaar is.
download