De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pisang Goreng Keju Spesial
Gefrituurde bananen bestrooid met kaneel, poedersuiker en kaas
Ingrediënten:
- 250 gr. tarwebloem
- 250 gr. rijstmeel
- 175 gr. suiker
- 3,5 dl. melk
- 4 bakbananen
- 3 grote eieren
- kwart eetlepel bakpoeder
- kwart eetlepel zout
- olie om te frituren
Garnering:
- geraspte kaas
- poedersuiker
- kaneel
Bereiding:
Schil de bananen en snijd ze in drieën en halveer ze. Meng in een kom het rijstmeel, tarwebloem, suiker, melk, bakpoeder en zout en roer tot je een glad beslag hebt. Voeg al kloppend de eieren er door. Doe alle stukken banaan in het beslag. Verhit olie op middelhoog vuur en frituur de stukken banaan mooi goudbruin en gaar. Leg de bananen op een bord en bestrooi ze met de kaneel, poedersuiker en daarna met kaas naar smaak.
download