De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bengkang Ubi Kayu
Gele cake van cassave en kokosmelk
Ingrediënten:
- 4 koppen geraspte cassave
- 2 koppen santen
- 1 kop suiker
- 1 ei
- 1 eetlepel boter
- 1 theelepel vanillepoeder
- halve theelepel zout
- gele kleurstof
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 165 graden. Meng in een kom alle ingrediënten goed door elkaar tot een gladde massa. Vet een bakvorm in met boter en giet het cassavemengsel hier in. Bak de cake in 60 min. gaar. Test met een satehstokje of het gaar is. Laat de cake goed afkoelen voor het serveren.
download