De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Djahe Dua
Gestoomde varkenshaas in bananenblad met saus
Ingrediënten:
- 4 varkenshazen
- 1 schijf djahe
- 2 sjalotten
- 4 eetlepels sojasaus
- 2 eetlepels azijn
- 3 dl. bouillon
- bieslook
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd het vlees in plakjes. Rasp de djahe, hak de sjalotten klein en knip de bieslook fijn. Wrijf het vlees in met zout en peper. Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 min. boven een mengsel van bouillon, djahe, sojasaus en azijn. Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in. Giet de saus over het vlees en garneer het met bieslook.
download