De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Biji Ketapang Kacang Tanah
Krokant gefrituurde, zoete pindakoekjes
Ingrediënten:
- 270 gr. bloem
- 150 gr. poedersuiker
- 100 gr. geroosterde pinda's
- 50 gr. boter
- 2 eieren
- vanille naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Maal de pinda's fijn. Meng de bloem met het poedersuiker en voeg de overige ingrediënten toe. Kneed het tot een soepel deeg en rol het uit tot een rol van 1 cm. doorsnede. Snijd telkens 1 cm. lange stukjes af. Bestrooi de stukjes deeg met bloem zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. Verhit voldoende olie en frituur de koekjes goudbruin en krokant.
download