De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Biji Ketapang
Gefrituurde kokoskoekjes
Ingrediënten:
- 450 gr. bloem
- 150 gr. suiker
- 100 gr. geraspte kokos
- 50 gr. margarine
- 2 eieren
- 8 eetlepels melk
- kwart theelepel vanille
- olie om te frituren
Bereiding:
Maal de geraspte kokos tot poeder. Mix de suiker met de margarine en vanille tot een romige massa. Klop één voor één de eieren er door. Roer afwisselend de melk, de bloem en het kokospoeder door het botermengsel. Zorg dat er een glad deeg ontstaat. Rol het deeg uit tot een rol van 1 cm. doorsnede en snijd de rol in stukjes van 1 cm. Verhit de olie en frituur de koekjes goudbruin.
download