De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Kering Kacang Mede
Cashewkoekjes met geraspte kaas
Ingrediënten:
- 200 gr. geraspte kaas
- 200 gr. bloem
- 200 gr. boter
- 100 gr. geroosterde cashewnoten
- 20 gr. maizena
- 2 eieren
Bereiding:
Stamp de cashewnoten fijn. Zeef de bloem met de maizena een paar keer. Mix de boter met een ei tot een glad mengsel. Kluts het andere ei los, houd dit apart. Spatel het meelmengsel door de boter en roer tot alle bloem is opgenomen. Roer daarna de cashewnoten en de geraspte kaas door het deeg en roer tot alles goed is gemengd. Vorm koekjes naar eigen idee, bestrijk ze met het losgeklopte ei en bak ze op 180 graden gaar.
download