De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Bolu Tapeh Singkong
Cakejes van gegiste cassave
Ingrediënten:
- 300 gr. tapeh singkong
- 200 gr. patentbloem
- 200 gr. suiker
- 2 dl. dikke santen
- 5 eieren
- 3 eidooiers
- 1 eetlepel gecondenseerde melk
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Beboter cupcakevormpjes met boter. Roer de tapeh met de helft van de santen los. Mix de eieren met de dooiers, de suiker, het zout en gecondenseerde melk tot een dikke massa. Roer afwisselend de bloem, santen en cassavemengsel door de eieren. Zorg ervoor dat alles goed is gemengd. Vul de vormpjes helemaal met beslag en bak ze op 180 graden in 30 min. gaar en bruin.
download