De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bolu Hong Kong
Kleine zachte cakejes in bakpapier
Ingrediënten:
- 150 gr. suiker
- 150 gr. margarine
- 140 gr. patentbloem
- 10 gr. maizena
- 8 eidooiers
- 6 eiwitten
- 1 eetlepel ovalett
- 1 theelepel bakpoeder
Bereiding:
Smelt de margarine. Verwarm de oven voor op 180 graden. Mix de eidooiers met de margarine en ovalett tot het romig en lichtgeel van kleur is. Zeef het meel met de maizena en bakpoeder en mix dit door het eimengsel. Mix de eiwitten met de suiker stijf. Spatel de eiwitten voorzichtig door het beslag en zorg dat alles goed is gemengd. Bekleed bakvormpjes met bakpapier, schenk de vormpjes driekwart vol en bak de cakejes in 25 min. op 180 graden gaar.
download