De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Nugget Pisang
Krokant gebakken zoete banaan
Ingrediënten:
- 3 rijpe bananen
- 1 ei
- 7 eetlepels bloem
- 1 eetlepel suiker
- kwart theelepel zout
- voldoende water
- panko
- olie om te frituren
Bereiding:
Pel de bananen en snijd ze in drie stukken. Meng de bloem met het ei, suiker en zout en giet er al roerend beetje bij beetje water bij tot een stevig, glad beslag. Doop de bananen in het beslag en rol ze daarna door de panko. Leg de bananen 30 min. in de koelkast om de panko goed te laten drogen. Verhit de olie en frituur de bananen op middelhoog vuur tot goudbruin krokant.
download