De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta
Ingrediënten:
- 10 speklappen
- 2 eetlepels water
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 theelepels djahe
- 5 eetlepels ketjap manis
- 3 eetlepels taoco
Bereiding:
Snipper de ui en pers de knoflook. Snijd de zwoerd van het spek en bak in het water het vet uit de zwoerd. Snij het spek in reepjes van 2,5 cm breed. Haal de spekzwoerdjes uit het vet, voeg het gesneden spek toe en bak het bruin, maar niet te hard. Wanneer het bruin is gebakken de ui, knoflook en de djahe er bij doen en bak dit even mee. Voeg daarna de ketjap manis en de taoco toe en laat het gerecht nog ca. 10 min. sudderen.
download