De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Lumpur Mini
Kleine cakejes met kokosmelk en rozijnen
Ingrediënten:
- 125 gr. patentbloem
- 125 gr. margarine
- 75 gr. suiker
- 2,5 dl. santen
- 2,5 dl. water
- 4 eieren
- rozijnen naar smaak
Bereiding:
Zeef de bloem. Breng het water met de margarine en de suiker aan de kook. Zodra de suiker is opgelost de bloem toevoegen en kook het al roerend tot een glad deeg. Haal het van het vuur en mix de eieren één voor één door het deeg. Voeg de santen toe en roer dit goed door. Zet de Kue Lumpur pan op het vuur, vet de holtes in met margarine en vul ze met het beslag. Leg enkele rozijnen op de cakejes, leg het deksel op de pan en bak de Kue Lumpur gaar.
download