De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Kering Kelapa
Zoete kokoskoekjes uit de oven
Ingrediënten:
- 500 gr. bloem
- 400 gr. boter
- 200 gr. basterdsuiker
- 25 gr. geraspte kokos
- 1 ei
- 1 theelepel vanille
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem. Mix de boter met de suiker en het zout tot een gladde crème. Roer het ei en de vanille er door. Voeg de bloem en de kokos toe en roer alles voorzichtig door elkaar. Leg bolletjes deeg op een ingevet bakblik, druk de bolletjes een beetje plat en bak de koekjes in 20 min. gaar op 180 graden.
download