De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Garpu
Gefrituurde hartige koekjes
Ingrediënten:
- 250 gr. bloem
- 50 gr. margarine
- 25 gr. tapiocameel
- 1 klein ei
- 2 eetlepels geraspte kaas
- 1 theelepel kippenbouillonpoeder
- water
- olie
Bereiding:
Smelt de margarine. Meng alle ingrediënten met elkaar, behalve de olie. Roer de gesmolten margarine er goed doorheen. Voeg een beetje water toe totdat je een stevig deeg hebt. Mocht het deeg te droog zijn, voeg dan wat water toe. Mocht het deeg te plakkerig zijn, voeg dan iets bloem toe. Neem een bolletje van het deeg, druk het plat op de bolle kant van een vork en rol het deeg voorzichtig van de vork af. De koekjes krijgen de vorm van een schelp met ribbels. Frituur de koekjes in matig hete olie bruin en krokant.
download