De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Putri Salju
Koekjes met cashewnoten
Ingrediënten:
- 325 gr. patentbloem
- 250 gr. margarine
- 50 gr. geroosterde cashewnoten
- 50 gr. basterdsuiker
- 1 eidooier
- 1 theelepel zout
- poedersuiker
Bereiding:
Zorg dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 190 graden. Hak de cashewnoten fijn. Rooster in een droge koekenpan de bloem al omscheppend lichtbruin. Mix de boter met de suiker romig en wit en voeg al mixend de eidooier en zout toe. Zeef de bloem en spatel dit door het botermengsel. Neem een theelepel deeg en maak koekjes in de vorm van een cashewnoot. Leg ze op een ingevet bakblik en bak ze in 15 min. goudbruin. Laat ze afkoelen en bestuif ze ruim met poedersuiker.
download