De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Oseng-Oseng Telor Puyuh
Gestoofde waterspinazie met garnalen en kwarteleitjes
Ingrediënten:
- 500 gr. kleine garnalen
- 10 kwarteleitjes
- 4 bosjes kangkung
- 2 sjalotten
- 1 teentje knoflook
- ketjap asin naar smaak
- zout naar smaak
- water
- 3 eetlepels olie
Bereiding:
Kook de eitjes hard in voldoende water. Snijd de sjalotten in ringen, hak de knoflook fijn en fruit dit in de olie lichtbruin. Voeg de garnalen toe en bak het mee tot ze van kleur veranderd zijn. Voeg de kangkung, de eitjes, zout, ketjap en een beetje water toe en stoof de groente gaar.
download