De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bubur Kacang Hijau Kayu Manis
Zoete pap van mungbonen met kokosmelk en kaneel
Ingrediënten:
- 250 gr. kacang hijau
- 150 gr. gula djawa
- 100 gr. suiker
- 1 ltr. water
- 5 dl. santen
- 2 cm. djahe
- 2 daun pandan
- 1 kaneelstokje
- zout naar smaak
Bereiding:
Week de kacang hijau een nacht in koud water. Kneus de djahe. Breng het water aan de kook en voeg de kacang hijau, daun pandan, djahe en kaneel toe en kook de boontjes gaar, roer het af en toe door. Voeg al roerend de santen, gula djawa, suiker en het zout toe en breng het geheel weer aan de kook. Serveer de pap warm.
download