De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroensap
Ingrediënten:
- 500 gr. magere hamlappen
- 2 dl. water
- 3 uien
- halve theelepel kunyit
- 2 eetlepels citroensap
- citroenrasp
- 2 daun salam
- 2 cm. santen
- zout
- peper
Bereiding:
Snijd het vlees in smalle reepjes. Snipper de uien fijn. Breng het vlees met het water, uien, kunyit, citroensap, citroenrasp en de daun salam in een pan aan de kook. Voeg het stukje santen, wat zout en peper toe. Vuur laag zetten, deksel op de pan en alles ca. 45 min. zachtjes laten sudderen tot het vlees volkomen gaar is.
download