De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Selai Kacang
Pindacake
Ingrediënten:
- 250 gr. suiker
- 150 gr. bloem
- 75 gr. pindakaas
- 75 gr. margarine
- 50 gr. maïzena
- 25 gr. geroosterde pinda's
- 1,5 dl. melk
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- halve theelepel vanille
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Zeef de bloem met de maïzena en het bakpoeder. Klop de pindakaas met de margarine, de suiker en de vanille romig. Klop één voor één de eieren er door tot alles goed is gemengd. Spatel de bloem en de melk afwisselend door het botermengsel. Stamp de pinda's en roer die door het beslag. Vet een bakblik in met boter en leg een stuk bakpapier op de bodem. Giet het beslag in het blik en bak de cake in 45 min. gaar.
download