De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Pisang Goreng Katsu
Gebakken banaan met een krokant korstje
Ingrediënten:
- 125 gr. bloem
- 6 rijpe bananen
- 1 ei
- 2 eetlepels melkpoeder
- 1 eetlepel suiker
- kwart theelepel bakpoeder
- een beetje water
- zout naar smaak
- panko
- olie om te frituren
Bereiding:
Snijd de bananen doormidden en daarna over de lengte in tweeën. Zeef de bloem en het bakpoeder in een kom en roer het ei, melkpoeder, suiker en zout er door. Voeg al roerend beetje bij beetje het water toe tot je een dik beslag hebt. Doop de bananen in het beslag en rol ze door de panko. Verhit ruim olie en frituur de bananen goudbruin en krokant.
download