De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Dorayaki
Zoete koeken met hagelslag of jam
Ingrediënten:
- 300 gr. bloem
- 150 gr. suiker
- 75 gr. boter
- 2,5 dl. melk
- 4 eieren
- 2 theelepels bakpoeder
- 1 theelepel zout
- hagelslag of jam
Bereiding:
Smelt de boter. Meng bloem, suiker, bakpoeder en zout goed door elkaar. Mix de eieren één voor één door de bloem. Voeg boter en de melk beetje bij beetje er bij. Vet een dorayakivorm of kue lumpur vorm in met boter en vul het voor driekwart met het beslag. Sluit het deksel en bak de koeken gaar tot de onderkant mooi bruin wordt. Strooi hagelslag over de hete koeken of bestrijk ze met jam. Neem 2 koeken en leg ze met de besmeerde kanten op elkaar.
download