De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- halve theelepel djahe
- margarine
- 25 gr. su-un
- 2 dl. water
- zout
- peper
- ketjap manis
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelstenen en snijd de ui en knoflook fijn. Fruit in wat margarine de ui, knoflook en djahe lichtbruin. Doe er dan de vleesblokjes bij en kruid het af met zout en peper. Zodra de vleesblokjes rondom bruin zijn, dan wat ketjap, su-un en water toevoegen. Alles op een klein vuur laten stoven tot het geheel goed gebonden is.
download