De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Ingrediënten:
- 1 bosje kangkung
- 4 sjalotjes
- 3 rode lomboks
- 3 eetlepels witte azijn
- 1 eetlepel suiker
- zout
Bereiding:
Was de kangkung, laat het uitlekken en snijd het in stukken. Pel de sjalotten, snijd ze overlangs doormidden en vervolgens in dunne plakjes. Snijd de lomboks in dunne reepjes. Fruit de sjalotjes en lomboks in een beetje olie. Voeg de kangkung toe en schep het geheel door. Voeg azijn, suiker en zout toe en verwarm het geheel voor ca. 5 min.
download