De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Pancong Keju
Kokoskoeken bestrooid met geraspte kaas
Ingrediënten:
- 250 gr. geraspte kokos
- 250 gr. rijstmeel
- 6 dl. santen
- 2 daun pandan
- 1 ei
- geraspte kaas
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Verwarm de santen samen met de daun pandan in een pan. Meng in een kom de geraspte kokos met het zout en het rijstmeel. Roer dan beetje bij beetje de warme santen er door tot je een glad beslag hebt, verwijder de daun pandan. Kluts het ei en roer het door het beslag. Verwarm en vet een pancangvorm of kue pukis vorm in met een beetje olie, vul de vorm met het beslag en bak de koeken op halfhoog vuur in ca. 10 min. gaar. Bestrooi de warme koeken met geraspte kaas.
download