De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Daging Gulung Isi Sayur
Rolletjes runderhaas gevuld met groente
Ingrediënten:
- 500 gr. runderhaas
- 100 gr. wortels
- 100 gr. prei
- 100 gr. margarine
- 5 dl. water
- 6 dunne omeletten
- 2 kruidnagels
- 3 eetlepels worcestersaus
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels maizena
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel nootmuskaat
Bereiding:
Snijd het vlees in 6 plakken van 20x15 cm. en sla ze plat tot 5 mm. dik. Bestrooi elke lap vlees met wat zout, peper en nootmuskaat. Leg op elke plak een omelet. Schil de wortels en snijd ze in repen. Gebruik van de prei alleen het witte deel en snijd dit in repen. Kook de groente beetgaar. Leg de groente op de omelet en rol de vleeslappen op. Bind de rollen dicht met keukentouw en bak ze in hete margarine bruin. Voeg water, nootmuskaat, kruidnagels, zout, peper, ketjap en worcestersaus toe en stoof het vlees gaar. Bind de saus met de maizena en haal het touwtje van het vlees.