De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Iga Kentang
Soep met aardappels en runderribben
Ingrediënten:
- 1 kg. runderribben
- 500 gr. kleine aardappelen
- 200 gr. wortels
- 200 gr. uien
- 2 ltr. water
- 4 tomaten
- 2 lente-uitjes
- 2 eetlepels margarine
- 1 theelepel nootmuskaat
- 2 theelepels peper
- 2 theelepels zout
Bereiding:
Breng het water aan de kook en kook de ribben tot het vlees gaar is. Schuim telkens de bouillon af. Hak de uien grof, snijd de aardappelen en de tomaten klein. Snijd de wortels in plakken en snijd de lente-uitjes in ringen. Smelt de margarine en fruit de uien glazig. Voeg dit samen met de aardappels, groenten, peper, zout en nootmuskaat bij de bouillon en laat het koken tot alles gaar is. Strooi de lente-ui over de soep vlak voor het opdienen.
download