De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kentang Goreng Balado
Gebakken aardappelschijfjes in een hete saus
Ingrediënten:
- 5 grote aardappelen
- 2 grote uien
- 8 rode lomboks
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels suiker
- 1 eetlepel asempasta
- zout
- olie om te frituren
Bereiding:
Schil de aardappelen, snijd ze in dikke plakken en frituur ze goudbruin en gaar. Snijd een ui in ringen, frituur het goudbruin en laat het goed uitlekken. Snipper de ui, lomboks en knoflook en maal dit tot een pasta. Fruit deze pasta in een beetje olie tot het gaat geuren. Voeg de asempasta, zout en suiker toe en roer het goed door. Voeg de aardappelen en de uiringen toe en schep het door tot de aardappelschijfjes met de saus zijn bedekt.
download