De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Ambon
Pikante stukjes varkensvlees, gestoofd in ketjap
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 prei
- 4 rode lomboks
- halve theelepel zwarte peper
- 4 eetlepels ketjap manis
- zout
- 1,5 dl. water
- olie
Bereiding:
Snijd het vlees in dobbelsteentjes, de lomboks en prei fijn. Verhit in een wok wat olie en bak hierin het vlees bruin. Voeg dan de lomboks en de prei toe met de ketjap en het water en stoof dit verder totdat het vlees gaar is. Op smaak brengen met peper en zout.
download