De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Nagerechten
Koffiesnacks
Tumis Sapi Lada Hitam
Pittig rundvleesgerecht met zwarte peper en groenten
Ingrediënten:
- 250 gr. runderhaas
- 50 gr. doperwtjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 1 rode paprika
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel zwarte peperkorrels
- 1 eetlepel oestersaus
- halve eetlepel sesamolie
- zout
- water
Bereiding:
Snijd de runderhaas in dunne plakken. Hak de knoflook fijn en snijd de ui in halve ringen. Snijd de rode paprika in repen. Rooster de zwarte peperkorrels in een droge koekenpan en stamp ze daarna fijn. Verhit de olie in een wok en bak de ui en knoflook tot ze geuren. Voeg de vleesplakjes toe en bak ze even mee. Doe er wat water bij en stoof het vlees gaar. Voeg de sesamolie, zwarte peper, zout en oestersaus toe en roer goed door. Voeg dan de paprika en doperwt toe en stoof alles in 5 minuten gaar.