De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kacang Telor
Pinda's met een krokant laagje
Ingrediënten:
- 300 gr. geroosterde pinda's
- 250 gr. bloem
- 75 gr. suiker
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels margarine
- 1 ei
- zout
- olie
Bereiding:
Smelt de margarine en pers de knoflook. Kluts het ei en roer er de margarine, suiker, knoflook en zout door. Roer twee eetlepels eimengsel door de pinda's en meng het goed. Strooi er dan wat bloem over heen en meng het met de handen goed door. Doe er weer twee eetlepels eimengsel bij en strooi er weer bloem over heen. Herhaal dit enkele keren totdat de pinda's volledig met bloem zijn bedekt. Verhit voldoende olie en frituur de pinda's mooi bruin en krokant. Laat het uitlekken op keukenpapier.
download