De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi-Cumi Goreng Dua
Gebakken inktvisringen met een kruidige saus
Ingrediënten:
- 1 kg. inktvis
- 25 gr. boter
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel rode wijn
- 1 eetlepel vissaus
- 1 theelepel worcestersaus
- 1 theelepel oestersaus
- limoensap
- peper
- zout
Bereiding:
Snijd de knoflook in dunne plakjes. Maak de inktvis schoon en snijd hem in ringen. Meng de ringen met het limoensap en laat dit een half uur marineren. Bak de inktvis gaar en zet het apart. Fruit de knoflook in de boter en bak het totdat het begint te geuren. Voeg de inktvisringen, wijn, worcestersaus, vissaus, oestersaus en peper toe en schep alles goed door. Breng het geheel op smaak met zout.
download