De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Goreng Tahu Telor
Gefrituurde tahu en eieren in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 2 dl. water
- 4 hardgekookte eieren
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 ui
- 1 schijfje djahe
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel trassi
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
- olie
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes en frituur het goudbruin, laat het goed uitlekken. Snipper de ui, knoflook, lomboks en djahe fijn. Verhit een beetje olie en fruit de ui, knoflook en trassi tot het begint te geuren. Voeg de djahe en de lomboks toe en bak die even mee. Voeg de tahu, eieren, ketjap en water toe en breng het aan de kook. Breng het geheel op smaak met suiker en zout en laat de saus inkoken.
download