De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Oseng Daging Pedis
Gestoofd rundvlees in een zeer pittige bouillon
Ingrediënten:
- 300 gr. runderlap
- 2 dl. runderbouillon
- 10 rawits
- 3 rode lomboks
- 3 groene lomboks
- 2 eetlepels olie
Bumbu:
- 3 sjalotten
- 3 rode lomboks
- 3 rode rawits
- 2 teentjes knoflook
- halve theelepel trassi
- halve theelepel peperkorrels
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd het rundvlees in dobbelstenen. Snipper de sjalotjes en rawits voor de bumbu fijn. Ontpit de drie lomboks en kook ze in wat water gaar. Maal ze met de rest van de bumbu tot een pasta. Verhit de olie en fruit de bumbu totdat het gaat geuren. Snijd de rode en de groene lomboks in ringen, laat de rawits heel. Voeg de lomboks met de rawits aan de bumbu toe en schep alles goed door. Voeg het vlees en de bouillon toe en stoof het vlees gaar.