De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Bebangkit
Kokoskoekjes met spekkoeksmaak
Ingrediënten:
- 375 gr. tapiocameel
- 250 gr. suiker
- 125 gr. tarwebloem
- 100 gr. geraspte kokos
- 50 gr. margarine
- 4 eieren
- 2 theelepels spekkoekkruiden
- halve theelepel bakpoeder
Bereiding:
Rooster de geraspte kokos goudbruin en houd dit apart. Rooster de tarwebloem en het tapiocameel goudbruin en zeef dit met het bakpoeder en de spekkoekkruiden. Mix de margarine tot het zacht is. Mix de eieren samen met de suiker schuimig. Doe de margarine en de kokos er bij en roer het geheel door tot een gladde massa. Voeg dan het meelmengsel toe en roer het door. Doe het deeg in een spuitzak. Vet een bakblik in, spuit rondjes op het blik en bak ze op 150 graden in ca. 25 min. gaar.
download