De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Lotis Buah
Verschillende vruchten met een pittige, zoete dipsaus
Ingrediënten:
- 1 mango
- 1 papaya
- 1 yamboon
- 1 ananas
- 1 komkommer
- 2 belimbing
Saus:
- 250 gr. gula bali
- 3 rode lomboks
- 4 rawits
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel asempasta
- water
Bereiding:
Schil de mango, papaya, yamboon en ananas en snijd ze in blokjes of plakjes. Snijd de komkommer en belimbing in plakjes. Snijd de gula bali in stukjes en de lomboks en rawits fijn. Doe alle ingrediënten voor de saus in de blender en voeg een beetje water toe. Blend het en kijk of de saus de juiste dikte heeft. Leg het fruit op een schaal en serveer de saus er apart bij. Doop de vruchten voor het eten eerst in de saus.
download